AUDIO SAFE LOGO ORGINAL GOLD

Samarbeten

Linda Pritchard

Vi på Audiosafe har inlett ett samarbete med Linda Pritchard. Linda Är en mycket mångsidig och erfaren artist. Hon har deltagit i melodifestivalen både som soloartist och bakrundsdansare. Linda medverkar även frekvent i Diggilo. Linda är  ambassadör och använder våra In Ears från Variphone.
https://www.facebook.com/lindapritchard

Qica

Vi är stolta att samarbeta med Erika Qica Fagerkvist. Hon är en artist med en fantastisk röst som vill förmedla ett budskap om att våga stå upp mot orättvisor och för allas lika värde. Qica är vår ambassadör och använder våra In Ears från Variphone.
https://www.iamqica.com/

OV Helsingborg

Tillsammans med Brooklands Helsingborg är vi med i OV Helsingborgs framfart i Handbollsligan. OV har ett betydande samhällsengagemang med en omfattande verksamhet för barn och ungdomar. I denna ingår även sociala aktiviteter utanför den egna verksamheten i form av bland annat skol- och fritidshandboll, träning för funktionshindrade och turneringen OV Beachhandboll " Sveriges största handbollsevent". 
https://www.ovhelsingborg.myclub.se/

Hugo Nerman Racing

Vi har valt att samarbeta med Hugo Nerman för hans fantastiska målmedvetenhet och enorma drivkraft att lyckas. Detta präglar det nätverk som finns runt ikring honom. Nu kör han Porsche Carrera Cup med bravur. Redan som nykomling första året slutade han på 4:e plats och uppmärksammats med Ronny Petterssons pris! Nästa sässong kommer hans bil och tävlande vara helt klimatneutralt då man inhandlar utsläppsrätter för det avtryck Hugo och hans bil ger. Hugo använder våra racing in ears från Variphone.
https://sv-se.facebook.com/hugonermanracing/

Hittarps IK

Stöttingen och samarbetet med Hittarps IK grundar sig i att deras största uppdrag varit att förse barn och ungdomar med en aktiv fritid i fyra sektioner tennis, boule, gymnastik och fotboll. Givetvis är både killar och tjejer välkomna i alla grenar. Viljan är stor att alla skall vara morgondagns samhällsbärare oavsett om man fortsätter inom idrotten eller kommer ut i näringslivet. Detta genom att ha en genomtänkt plan. Bland annat devicen en ledare på max åtta barn. 
https://www.hittarpsik.se/

Jag vill gärna veta mer!