AUDIO SAFE LOGO ORGINAL GOLD

Nu är vår nya VD på plats!

Christian Nilsson VD Christian Nilsson VD

Nu är vår nya VD på plats!
 Idag börjar vår nya VD & Försäljningschef och vi hälsar Christian välkommen till Audiosafe.
Vi ser en stor ökning i efterfrågan av våra produkter och vi har en stark tillväxtresa framför oss. Christian kommer att ansvara för vår resa framåt, att utveckla företaget med kvalitet tillsammans med personal och samarbetspartners. 
-          Jag ser väldigt mycket framemot att driva och utveckla vår tillväxtresa tillsammans med teamet, säger Christian Nilsson.
 Vårt mål är att nå ut till kunder som idag befinner sig i bullerrika miljöer och som vill göra något för att bibehålla sin hörsel länge. Våra formgjutna hörselskydd kan användas överallt där du behöver dämpa buller men ändå kommunicera. 
-          Vi är mycket nöjda att vi kunnat knyta Christian till vårt team och Christian kommer med sin erfarenhet och kunskap vidareutveckla Audiosafe för att bemöta den stora efterfrågan vi har på våra produkter, säger Jörgen Armgren & Bo Furevi (två av ägarna till Audiosafe).
 
Vill du veta mer – tveka inte att höra av dig till oss!
Audiosafe        042-600 50 40  info@audiosafe.se
Christian           0765-22 80 01  christian.nilsson@audiosafe.se